29 Nisan 2024 Pazartesi / 20 Şevval 1445
Türkçe  |  English
“Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” H.Ş.
Haberler

İYV Başkan Vekili Bilal Erdoğan AGP (2017/3) Katılımcılarına Sertifikalarını Takdim Etti

Kur'an ve Tefsir Akademisi’nin genç akademisyenlerin akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 25 farklı üniversiteden katılan 43 araştırmacıya yönelik gerçekleştirdiği AGP 2017-3 programının sertifikalarını Bilal Erdoğan takdim etti.

_2035393072017_


Kur’an ve Tefsir Akademisi’nin AGP 2017-3 için düzenlediği sertifika programına İlim Yayma Vakfı Başkan Vekili Bilal Erdoğan, İlim Yayma Vakfı Genel Müdürü Engin Yılmaz, İlim Yayma Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Osman Acun ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. İsmail Adak katıldı.

 

Programda Kur’an ve Tefsir Akademisi’ne tebrik ve teşekkürlerini dile getiren Bilal Erdoğan, genç araştırmacılara yönelik bazı tavsiyelerde bulunarak tecrübelerini paylaştı. Ayrıca Sn. Erdoğan, önemli bazı hedeflerden bahsederek Akademik Gelişim Programı’nı önemsediklerini ve diğer alanları da kapsayacak şekilde genişletilmesinin gerekliliğini vurguladı.

 

Kur’an ve Tefsir Akademisi Başkanı Prof. Dr. Bilal Gökkır, İlim Yayma Vakfı Genel Müdürü Engin Yılmaz ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. İsmail Adak’ın konuşmalarından sonra İYV Başkan Vekili olarak Sn. Bilal Erdoğan, AGP 2017-3 programına 25 farklı üniversiteden katılan 43 araştırmacıya sertifikalarını takdim etti.

 

Programın sonunda İYV Başkan Vekili Bilal Erdoğan, Kur’an ve Tefsir Akademisi olarak AGP 2017-3 programını düzenleyen Prof. Dr. Bilal Gökkır (İstanbul Üniversitesi), Prof. Dr. Necmettin Gökkır (İstanbul Üniversitesi), Prof. Dr. Ömer Kara (Atatürk Üniversitesi) ve Doç. Dr. Muhammed Abay’a (Marmara Üniversitesi) gösterdikleri üstün çaba, samimiyet ve özveriye bir şükran ifadesi olarak teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

 


▪ Günün Hadisi Şerifi
Resulullah (sa) buyurdular ki: "İnsanlara merhametli olmayana Allah Teala merhamet etmez." Tirmizi, Birr 16, (1923)
▪ Haberler
▪ Hızlı Erişim
İlim Yayma Vakfı, Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına çalışan bir vakıftır.
Mavigen Digital Agency